Nederlands - Informatie

algemeen       informatie

Communicatiestrategie voor positionering, reputatie en

organisatie

English / Nederlands

What’s in a name


De naam "ID Est Communicatie" is ontleend aan het Latijn. "Id est", in het Nederlands meestal afgekort tot "i.e.” staat voor "dat is" of "dat wil zeggen" en wordt daarom altijd gevolgd door een verhelderende uitleg van of toelichting op het voorafgaande. Tegelijkertijd verwijst "ID" naar het woord "identiteit", omdat eigenheid en authenticiteit als belangrijkste pijlers voor succesvol communiceren worden gezien. .

Samenwerkingsverbanden


ID Est Communicatie maakt gebruik van een geschakeerd netwerk van relaties in de wereld van media, communicatie en informatie. Hierdoor gaan flexibiliteit en continuïteit hand in hand.


ID Est Communicatie is trots aangesloten te zijn bij Westmeath Global Communications, een mondiaal netwerk van zeer ervaren communicatieprofessionals die nauwgezette en overtuigende communicatieprogramma's ontwikkelen welke motiveren en aansporen tot actie. Het uiteindelijk doel is om programma's te ontwikkelen die leiden tot hogere opbrengsten, grotere loyaliteit van klanten, het aantrekken en behouden van medewerkers en iets terug doen voor de maatschappij.

Joost J. den Haan


ID Est Communicatie is in 2011 opgericht door communicatie professional Joost J. den Haan, na een 25-jarige, internationale carrière in corporate communicatie. Tijdens diverse functies bij o.a. Douwe Egberts en Sara Lee verwierf hij diepgaande expertise in alle communicatiedisciplines en complexe communicatievraagstukken. Bij het Amerikaanse Sara Lee Corporation droeg hij als Vice President meest recentelijk verantwoordelijkheid voor International Communications en had hij zitting in het bestuur van de Nederlandse organisatie. Een diepgewortelde passie voor het vakgebied staat nu aan de voet van ID Est Communicatie.

Contact


ID Est Communicatie

Joost J. den Haan


tel. + 31 6 5321 5856

info@idestcommunicatie.nl

ID Est Communicatie © 2015   -   KvK nummer 53659031  -  Privacyverklaring

In de afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met een  bonte variëteit van mensen en bedrijven.


Voor meer informatie over ons werk en hoe ID Est Communicatie de geloofwaardigheid en effectiviteit van uw communicatie kan verbeteren neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!